Over ons

Wij zijn Egbert en Nikki. Midden in de bossen, vlakbij Den Bosch, vind je ons huis. Wij runnen een gezellig, druk huishouden met een samengesteld gezin van 5 kids en een heleboel dieren.

Egbert is van oudsher boswachter en heeft jarenlang een eigen bedrijf gehad als 'European Tree Worker'. Hij weet dus - zeg maar gewoon alles - over bomen. Nikki is ondernemer in de marketing- en communicatiebranche.

Terwijl Egbert in de tuin aan het knutselen is en Nikki in het zonnetje naar de loslopende kippen kijkt, ontstaat het idee om de Keltische bomenhoroscoop toegankelijk te maken voor iedereen. Wij geloven in de kracht van de natuur en verbazen ons er keer op keer in dat de bomenhoroscoop bij de meeste personen klopt.

Veel mensen zijn op zoek naar iets bijzonders. Een cadeau met een betekenis voor een speciale dag, zoals een geboorte, overlijden en verjaardag, maar ook gebeurtenissen, zoals Moeder- en Vaderdag en jubilea.

Wie een boompje geeft van Jouw Levensboom, geeft niet alleen een persoonlijk cadeau, maar ook een duurzaam cadeau. Wij kweken onze bomen zelf en zorgen ervoor dat het een mooie gift wordt die jij van ons ontvangt.


Wil je graag meer over ons of over onze producten weten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.

Veel liefs, Egbert en Nikki

Contact opnemen
1 van 4
1 van 3