Over ons

Wij zijn Egbert en Nikki. Midden in de bossen, vlakbij Den Bosch, vind je ons huis. Wij runnen een gezellig, druk huishouden met een samengesteld gezin van 5 kids en een heleboel dieren.

Egbert is van oudsher boswachter en heeft jarenlang een eigen bedrijf gehad als 'European Tree Worker'. Hij weet dus - zeg maar gewoon alles - over bomen. Nikki is ondernemer in de marketing- en communicatiebranche.

Terwijl Egbert in de tuin aan het knutselen is en Nikki in het zonnetje naar de loslopende kippen kijkt, ontstaat het idee om levensbomen, met een symbolisch en persoonlijk verhaal te ontwikkelen.

Wij geloven in de kracht van de natuur en de symboliek van bomen, die vaak al duizenden jaren geleden is ontstaan. Wij werken enerzijds met de persoonlijke bomenhoroscoop van de Kelten, waar bij iedere geboortedag een boomsoort hoort, met een persoonlijke horoscoop. Daarnaast werken wij met levensbomen voor speciale momenten met een bepaalde symboliek. Hierbij kun je denken aan een Taxus als herinneringsboom, een appelboom voor dankbaarheid en huwelijken en een lindeboom voor een nieuwe woning.

Veel mensen zijn op zoek naar iets bijzonders. Een cadeau met een betekenis voor een speciale dag, zoals een geboorte, overlijden en verjaardag, maar ook gebeurtenissen, zoals Moeder- en Vaderdag en jubilea.

Wie een boompje geeft van Jouw Levensboom, geeft niet alleen een persoonlijk cadeau, maar ook een duurzaam cadeau. Wij kweken onze bomen zelf op (onbespoten) en zorgen ervoor dat het - met een unieke, chique verpakking - een onvergetelijk cadeau wordt.

Wil je graag meer over ons of over onze producten weten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.

Veel liefs, Egbert en Nikki

Bekijk hier onze Levensbomen

Contact opnemen met ons