Veelgestelde vragen

 • Onze boompjes

  Wat voor boompje kun je verwachten?
  Wij bezorgen jonge boompjes. Deze zijn tussen de 80 en 100 centimeter groot. Het ligt aan het seizoen en het soort boom of het nog slechts alleen een tak is of al een mooi boompje.

  Heb ik garantie dat de boom in leven blijft?
  Nee, helaas. Het is een levend product en erg kwetsbaar. Daarom is het belangrijk dat het boompje volgens de instructies verzorgd wordt. Dan heb je de grootste slagingskans!

 • Onze bezorging

  Welke bezorgopties bieden jullie?

  Wij werken met een kwetsbaar product. We zijn nog in de opstartfase van onze webshop en daarom aan het uitzoeken hoe we het boompje zo goed mogelijk bij jou kunnen krijgen. Om er zeker van te zijn dat het goed wordt bezorgd, bezorgen wij zelf in de regio Oost-Brabant. Je mag het boompje ook op locatie (Boxtel) afhalen. Daarnaast is het natuurlijk een optie dat je het boompje per pakketpost laat komen. Wij pakken het zo goed mogelijk in en geven de juiste instructies mee, maar kunnen helaas nog niet garanderen dat de koeriersdiensten hier goed mee omgaan.

 • Levertijd

  Hoe snel heb jij jouw boompje in huis?

  Heb je gekozen voor pakketpost? Dan is jouw boompje binnen 2 werkdagen in huis. Althans, als je het zo snel nodig hebt. Je mag ook aangeven wanneer het uiterlijk binnen moet zijn, dan zorgen wij dat het op tijd geleverd wordt.

  Als je jouw boompje op locatie in Boxtel ophaalt, spreken we het tijdstip in overleg af.

  Laat je jouw boompje door ons persoonlijk bezorgen (regio Oost-Brabant)? Ook dan spreken we in overleg met jou af wanneer je het boompje nodig hebt en wij het komen leveren.

 • Heb jij een boompje ontvangen?

  Wat mooi dat jij Jouw Levensboom hebt ontvangen! We hopen dat je er veel plezier aan gaat beleven. Zorg ervoor dat je de verpakking snel verwijdert en dat je het boompje veel water geeft. Het is belangrijk dat jouw boom buiten staat. Je kunt hem tot maximaal 1 jaar in de pot houden; daarna moet je hem zeker in gaan planten. Geniet van Jouw Levensboom!

1 van 4

Jouw Levensboom: Dé boom van je leven

Een duurzaam en uniek cadeau voor speciale gebeurtenissen, zoals geboortes, overlijdens, verjaardagen en andere feestdagen en jubilea.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op. Wij reageren binnen 24 uur.

1 van 3