Veelgestelde vragen

Inklapbare content

Wat voor boompjes kun je verwachten?

Wij bezorgen jonge, kwalitatieve boompjes. Deze zijn tussen de 80 en 100 centimeter groot en kweken wij zelf op. Wij gebruiken geen bestrijdingsbemiddelen en kunstmatige meststoffen. Het ligt aan het seizoen en het soort boom of het een beetje een kale boom (winter) is of dat deze al mooi in het blad staat (zomer).

Heb ik garantie dat de boom in leven blijft?

Wij verkopen zeer kwalitatieve bomen van de beste kwekers in de regio. Deze kweken wij bij ons op (onbespoten en zonder kunstmatige meststoffen). Toch blijft het uiteraard een levend, kwetsbaar product, waardoor we geen 100% garantie kunnen bieden. Daarom is het belangrijk dat het boompje volgens de instructies verzorgd wordt. Dan is de kans heel groot dat de boom het goed gaat doen!

Hoe snel heb jij jouw boompje in huis?

Wij hebben onze boompjes op voorraad en kunnen jou daarom snel van jouw boompje voorzien. Heb je gekozen voor pakketpost? Dan wordt jouw boompje binnen 2 werkdagen verstuurd. Althans, als je het zo snel nodig hebt. Je mag ook aangeven wanneer het uiterlijk binnen moet zijn, dan zorgen wij dat het op tijd geleverd wordt.

Als je jouw boompje op locatie in Boxtel ophaalt of wij komen het persoonlijk bezorgen, spreken we het tijdstip in overleg af. Wij zijn hier flexibel in, waardoor op korte termijn leveren vaak mogelijk is.

Neem gerust met ons contact op als je vooraf deze mogelijkheden wilt bespreken.

Welke bezorgopties bieden jullie?

Wij werken met een kwetsbaar product. Het is mogelijk om te kiezen voor pakketpost. We zorgen er uiteraard voor dat de boom zo goed mogelijk verpakt wordt. Je kunt deze ook bij de persoon laten bezorgen waar deze voor bedoeld is.

Het is wel verstandig om de verpakking z.s.m. te verwijderen als de boom binnen is. In de regio Oost-Brabant kun je ervoor kiezen dat wij het boompje persoonlijk bezorgen. Je mag het boompje ook op locatie (Boxtel) bij ons ophalen.

Heb jij een boompje ontvangen?

Wat mooi dat jij Jouw Levensboom hebt ontvangen! We hopen dat je er veel plezier aan gaat beleven. Zorg ervoor dat je de verpakking snel verwijdert en dat je het boompje veel water geeft. Het is belangrijk dat jouw boom buiten staat. Je kunt hem maximaal een aantal maanden in de pot houden; daarna moet je hem zeker in gaan planten. Geniet van Jouw Levensboom!

Heb je andere vragen voor ons?