Veelgestelde vragen

Inklapbare content

Wat voor boompjes kun je verwachten?

Wij bezorgen jonge, kwalitatieve boompjes. Deze zijn tussen de 80 en 100 centimeter groot en kweken wij zelf op. Wij gebruiken geen bestrijdingsbemiddelen en kunstmatige meststoffen. Het ligt aan het seizoen en het soort boom of het een beetje een kale boom (winter) is of dat deze al mooi in het blad staat (zomer).

Het boompje bij iemand laten bezorgen (met wenskaart)

Wil jij het boompje cadeau geven en bij iemand direct laten bezorgen? Dat kan! Het is fijn als je dan kiest voor de optie wenskaart, zodat de ontvanger ook weet van wie het cadeau afkomt.

Vul via het opmerkingenformulier in de Checkout in dat je dit wilt (inclusief tekst) of stuur even een mailtje naar info@jouwlevensboom.nl. Dan maken wij jouw bestelling zo zorgvuldig mogelijk in orde.

Hoe snel heb jij jouw boompje in huis?

Wij hebben onze boompjes op voorraad en kunnen jou daarom snel van jouw boompje voorzien. Heb je gekozen voor pakketpost? Dan wordt jouw boompje binnen 3 tot 4 werkdagen verstuurd.

Wil je dat we het dezelfde dag nog verzenden? Neem gerust contact met ons op; vaak is het mogelijk. Mocht je het juist pas op een later moment nodig hebben, mag je ook aangeven wanneer het uiterlijk binnen moet zijn, dan zorgen wij dat het op tijd geleverd wordt.

Als je jouw boompje op locatie in Boxtel ophaalt, spreken we het tijdstip in overleg af. Wij zijn hier flexibel in, waardoor op korte termijn leveren altijd mogelijk is.

Heb ik garantie dat de boom in leven blijft?

Wij verkopen zeer kwalitatieve bomen van de beste kwekers in de regio. Deze kweken wij bij ons op (onbespoten en zonder kunstmatige meststoffen). Toch blijft het uiteraard een levend, kwetsbaar product, waardoor we geen 100% garantie kunnen bieden. Daarom is het belangrijk dat het boompje volgens de instructies verzorgd wordt. Dan is de kans heel groot dat de boom het goed gaat doen!

Welke bezorgopties bieden jullie?

Je kunt Jouw Levensboom ophalen in Boxtel of wij versturen het per pakketpost. Wij pakken onze boompjes op een speciale manier daarvoor in en betalen extra voor een beschermd, voorzicht transport, waardoor het product goed aankomt.

Het is wel verstandig om de verpakking z.s.m. te verwijderen als de boom binnen is. Duurt het nog even voordat je het boompje schenkt? Overleg dan even met ons over de bezorgdatum, zodat het boompje niet te lang (langer dan 4-5 dagen) in de verpakking zit. Vooral niet in de zomer.

Heb jij een boompje ontvangen?

Wat mooi dat jij Jouw Levensboom hebt ontvangen! We hopen dat je er veel plezier aan gaat beleven. Zorg ervoor dat je de verpakking snel verwijdert en dat je het boompje (vooral het eerste jaar) water geeft. Het is belangrijk dat jouw boom buiten staat. Je kunt hem maximaal een aantal maanden in de pot houden; daarna moet je hem zeker in gaan planten. Geniet van Jouw Levensboom!

Heb je andere vragen voor ons?